BG-BJERGE2.jpg

OM OS

Passionen for at fange det rette øjeblik

Droners er en mindre privatejet virksomhed, med hovedsæde i Storkøbenhavn.

Vi har udover erfaring med foto- og videoredigering, uddannelse inden for skov- og landskab samt design og 3D modeller. Vi kombinerer flotte film med drone og håndholdt kamera, udarbejder højt opløselige ortofotos samt giver dig præcisions landmåling. Vores viden og erfaring spænder bredt. 

Vi er engagerede og opdaterede i den teknologiske udvikling, og kigger altid efter nye muligheder til optimering af vores arbejdsproces, til fordel for dig.

Med et hav af udbydere inden for film- og videoredigering, kan vi med flere års erfaring holde prisen i bund og kvaliteten i top.

Droners tilbyder nu mere end flotte præsentationsfilm. Vi bruger også dronen som værktøj til landmåling, og udarbejder højt opløselige målfaste ortofotos og punktskyer til volumenberegninger. Uanset hvad der ønskes af os, er vores håndværk på plads, så resultatet afspejler din idé.

Udover projekt- og reklamefilm kan vi, med hjælp fra softwareprogrammer, kortlægge registreringer af bjørneklo og andre bevoksninger.

Vi inspicerer- og kan producere 3D-modeller til bl.a. opmåling af bygninger. Disse modeller er særdeles velegnede til f.eks. præsentation af anlægsprojekter.

BG-BJERGE3.jpg
CV billede Magnus.jpg
Magnus JØRGENSEN
Skov- og landskabsingeniør – Københavns Universitet
Dronepilot - Landmåler

Sikrer dig komplet opmåling. Magnus har gennem de sidste knap 3 år arbejdet i den private anlægsbranche som landmåler/dronepilot, med mange forskelligartede bygge- og anlægsprocesser i bagagen. Helt tilbage til studietiden, har arbejdet gået med droner og GIS, som dengang førte til opstarten af Droners.

BENJAMIN SOLODZIUK
Professionsbachelor SMYK - KEA
Fotograf - Medie koordinator 

Brug for en ny præsentationsfilm? Benjamin er selvlært Mediegrafikker og filmklipper. Med stor interesse i design, er han Droners katalysator for det grafiske udtryk I ser på lige nu. Han er desuden ekspert i flotte kreative løsninger som bliver skabt gennem Adobes programmer.

CV billede Benjamin.jpg