BG-BJERGE2.jpg

OM OS

20210224_133533[5937].jpg

højt til vejrs

Droners er en mindre privatejet virksomhed, med hovedsæde i Helsingør.

Vi er med fremme i et dronemarked, hvor udviklingen har raketfart. Vi holder vores udstyr og software opdateret, og kigger altid efter nye muligheder til optimering af vores arbejdsproces, til fordel for jer som virksomhed.

Udover opmålingsarbejde, arbejder vi også med filmoptagelser fra både drone og håndholdt kamera.

Vi bruger dronen som værktøj til opgørelser og udarbejder højt opløselige målfaste ortofotos og punktskyer til overflade og terrænmodeller.

Er I mere interesseret i promovering, leverer vi også det. Med et hav af udbydere inden for film- og videoredigering, kan vi med flere års erfaring holde prisen i bund og kvaliteten i top.

Uanset hvad der ønskes af os, er vores håndværk på plads.

BG-BJERGE3.jpg
CV billede Magnus.jpg
Magnus JØRGENSEN
Skov- og landskabsingeniør – Københavns Universitet
Dronepilot - Landmåler

Sikrer dig komplet opmåling. Magnus har gennem de sidste knap 5 år arbejdet i den private anlægsbranche som landmåler/dronepilot, med mange forskelligartede bygge- og anlægsprocesser i bagagen. Helt tilbage til studietiden, har arbejdet gået med droner og GIS, som dengang førte til opstarten af Droners.

Kontakt:

Tlf:      2396 3969

Mail:   mj@droners.dk

BENJAMIN SOLODZIUK
Professionsbachelor SMYK - KEA
Fotograf - Medie koordinator 

Brug for en ny præsentationsfilm? Benjamin er Mediegrafikker og filmklipper. Med stor interesse i design, er han Droners katalysator for det grafiske udtryk I ser på lige nu. Han er desuden ekspert i flotte kreative løsninger og en ekspert i grafisk design-programmer.

Tlf: 2814 6915

CV billede Benjamin.jpg